Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,99 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 29,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 437,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 23 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 32 minutami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 2 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 5 hodinami
Tématické fráze:
rasce,
pohankovo žitný chléb,
žitný chléb,
slovenský chléb,
co je rasce,
slovensky rasca,
žitný chléb recept,
chleb zitny,
slovenský chleba,
slovensky rasce,
recept na žitný chléb,
žitný chléb v domácí pekárně,
slovensky chleb recept,
povidla z domácí pekárny,
pohankovo zitny chleba,
co je slovensky rasce,
rasce slovenský,
co je to rasce,
recept žitný chléb,
domácí pekárna žitný chléb
Suroviny:
voda,
olej,
med,
sůl,
anýz,
kmín celý,
kůra pomerančová,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (5)