Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,90 g |
| Tuky | 35,50 g |
| Vláknina | 60,60 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 841 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Moje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 17 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 15 minutami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 17 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 42 minutami
Smažená rýže
Kajkajak před 6 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 7 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 7 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 8 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 9 hodinami
Tématické fráze:
srnči gulaš,
srnčí recepty,
srnčí guláš recept,
srnci gul,
srnci slezina recept,
srnčí s fazolemi,
srnci guláš s fazolemi,
recepty srnčí maso,
top recepty srnci guláš,
srnčí s bramboráčky,
recepty srnčí gulaš,
srnci gulas s bramboracky,
top srnčí guláš,
recepty srnčí,
srnčí na fazolích,
osecký hovězí guláš,
srnčí guláš něj recepty,
nej recepty z divočiny,
srnci gulas podle hajneho,
srnci gulas hajneho sl
Suroviny:
plec srnčí,
cibule,
fazole v rajské omáčce,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření na divočinu,
sádlo,
mouka
Komentáře (4)