Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 2,04 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu zlejeme,jablká ošúpeme,nastrúhame,dochutíme chrenom, práškovým cukrom, rascou. Prípadne dolejeme trochu šťavy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šalát z kyslej kapusty s chrenom a jablkom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82p5
Moje poznámka
Šalát z kyslej kapusty s chrenom a jablkom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82p5
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 18 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 17 hodinami
Tématické fráze:
salatz cerveneho zelí,
salát s kyselého zelí s křenem,
kapustovi salat,
kapustový salát,
kapustový salát top recepty,
rascou,
salatz,
salaty s kyslou kapustou a jablkom,
recept na nakladanu kapustu,
kuřecí jamajka salát,
salat s kyslou kapustou,
kyselí zeli chřen,
recepty z kapusty,
losos v pomalem hrnci,
salat zeli chren,
losos chren,
kapusta-salát
Suroviny:
zelí kysané,
jablko,
křen,
kmín celý,
cukr moučkový
Komentáře (4)