Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,84 g |
Tuky | 6,21 g |
Vláknina | 34,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 990 mg |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 54,59 g |
Postup přípravy
Podáváme ozdobené rostlinnou smetanou.
Zveřejněno 29. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka s dýní hokkaidó
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNV3
Moje poznámka
Špenátová polévka s dýní hokkaidó
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNV3
Nejnovější recepty
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 2 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 14 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 16 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 18 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 20 hodinami
Tématické fráze:
polévka s dýní,
polévka s dýní hokaido,
špenátová dýně,
špenatova polévka recept,
polévka z dýně hokkaidó s pepřem,
spenatovo dynova polevka,
dyně špenátová,
polévka s dýněmi,
polévka s dyní hokkaido,
špenátová polévka z protlaku,
špenánová polévka s dýní,
polévka z hokaido receptdalší recepty,
polévka z hokaido top recepty
Suroviny:
cibule,
olej,
protlak špenátový,
dýně hokkaido,
voda,
bujón zeleninový,
ořech muškátový,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
smetana rostlinná
Komentáře (1)