Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,48 g |
| Tuky | 47,28 g |
| Vláknina | 40,14 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 593 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 9 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové palačinky
milanow před 21 minutami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 39 minutami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 55 minutami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 1 hodinou
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Kratule před 1 hodinou
Kuřecí čína
Frantiti před 2 hodinami
Česnekové krevety
Bohunka123 před 2 hodinami
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 3 hodinami
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 4 hodinami
Klášterské řezy
Petronilka před 4 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.