Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské brassói (brasov)

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 8. 2014 18:17

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 136 kJ / 2 184 kcal
Bílkoviny228,48 g
Tuky47,28 g
Vláknina40,14 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 593 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy197,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Prpcek

23. 11. 2014 14:23

Chutnalo. :yes:

Navir Navir

15. 8. 2014 20:59

martina33: že by o čárkách :-?:-8:-O ale nee, to bude asi o receptech... :-8

martina33

15. 8. 2014 20:45

Tak tady se řeší čárky a velká písmená,zamyslete se nad sebou o čem že to tu je:-!:no:

hanes24

6. 8. 2014 06:48

Chlapské, ale dobré:-!:-))

aachje aachje

5. 8. 2014 19:44

jarda Kadic:
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.

jarda Kadic jarda Kadic

5. 8. 2014 19:39

Autor ale také může žít v cizině.Recept je dobrý,něco podobného jsem kdysi jedl v ruské komunitě,tam tomu říkali ” Žarko“.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.;-)

Colombo65 Colombo65

5. 8. 2014 19:08

Chutný recept, to jistě, ale co ta diakritika a velká písmena - katastrofa:-((:-((:-(( Klasická výmluva bude asi: to tablet:no: Admini zakročte ;-(;-(;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brašovské mäso brasói brašovské brambory brašovské krůtí maso recepty brassoi pecenye brašovské recept brassoi z krůtího masa brasoi recepty maďarské recepty - brašovská pečeně bravcove maso na sposob brasso bravcove brasso brassói recept česky brassói po slovensky brasoi recept bravcove na sposob brassoi pikantni kruti maso na madarsky způsob dršťky na maďarský způsob brasovske koření madarske recepty vepřové brasso

Suroviny: plecko vepřové, sádlo, brambory, cibule, cibule červená, česnek, sůl, pepř, majoránka, kmín mletý, paprika sušená sladká, hrášek mražený, vývar

TopRecepty.cz

Maďarské brassói (brasov)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7BK