Dřevorubecká vařená sekaná
Suroviny
Porce: moc :-)
Nutriční hodnoty
Energie | 25 298 kJ / 6 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 628,45 g |
Tuky | 361,96 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 4,39 g |
Sodík | 10,24 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 62,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou.
A proč "dřevorubecká"? Protože se z toho množství nají i parta dřevorubců ;-)
Inspirováno receptem z časopisu Pošli recept, upraveno podle našich chutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2014 16:08
Nádherné foto i jídlo. A nic si z "lidí" nedělej
10. 8. 2014 15:59
Normálně se pod recepty moc nevyjadřuji, spíše přečtu recept a když mě zaujme tak oboduji, danielle72 nenech se odradit a pokračuj dál nejen tvé fotky, ale i recepty patří k tomu lepšímu zde na topkách
10. 8. 2014 15:43
Moc zajímavý recept, krásné fotky, nenech se otrávit některými nejapnými komentáři, je to jak ten starý bonmot o šakalech a karavaně
10. 8. 2014 14:40
Marně přemýšlím, proč fotky najednou vadí... Člověk se vážně nezavděčí, kdyby se rozkrájel. Bez fotky je recept špatný, s fotkou taky... Opravdu jde v první řadě o recept, fotka jen ukazuje výsledek (a ano, někdy i postup, že? ), ale není rozhodující. Nicméně pokud u receptu fotka je, jsem moc ráda, protože mám hned představu o tom, jak bude jdlo vypadat.
10. 8. 2014 14:38
Lenka:tady jde hlavně o receptu fotku nemusím dávat ...
10. 8. 2014 14:33
Lenka: kde konkrétně se hodnotí pouze foto a ne recept? A pozor: slova, jako líbí se mi to, hezké atd - kde berete jistotu, že je hodnocena toliko fotka a ne recept? Kde je psáno, jé ta fotka je hezká, ale ten recept stojí za... nic....??????
10. 8. 2014 14:28
Souhlasim s petulou, hodnotite fotky, nikoli uvarene jidlo. Proto ta jeji poznamka asi.
10. 8. 2014 14:28
Souhlasim s petulou, hodnotite fotky, nikoli uvarene jidlo. Proto ta jeji poznamka asi.
10. 8. 2014 14:21
Peťula: Vaření a současně focení je můj velký koníček - a v obou případech se mám stále co učit, protože nikdo není dokonalý.
Nicméně Vás požádám, abyste i Vy příště komentovala právě recept (fotka je jen jeho malá část). Děkuji
Nicméně Vás požádám, abyste i Vy příště komentovala právě recept (fotka je jen jeho malá část). Děkuji
10. 8. 2014 13:53
Peťula: Ono se nejdřív vaří a pak i fotí, někdo dá fotky, někdo ne. Ano, zaujme mě fotka, ale i s receptem.- Fotka bez receptu mi je na nic. Ale recept může být i bez fotek. Jenže fotka je třešničkou na dortu. Hodnoťte recept, ne fotku. Právě neregi rejpou do fotek, nechápou, že je to o receptu. Zaregistrujte se, dejte recept s fotem.
10. 8. 2014 13:09
Já jsem si myslela, že to tu je o vaření a ne o "bodíkách" za fotky. Přijde mi to tu spíš o hladových členech z kroužku fotografů amatérů.
10. 8. 2014 10:54
danielle72: Dani, pěkné a 12.bod
10. 8. 2014 07:24
Věra: Já tedy nevím, ale postup je precizně popsaný. Pokud něčemu nerozumíte, zeptejte se a každý vám rád odpoví. Je na každém autorovi, co si dá za fotky, dokonce nemusí dát žádnou
10. 8. 2014 07:14
Uvítala bych fotky postupu, než tři hotovéa ta od ruzeny mi přijde jedlepší a kompaktnější
9. 8. 2014 20:17
ruzena: Proč bych ji mazala? Já jsem moc ráda a děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak připravit dunajské řezy. Efektní moučník našich babiček zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: sekaná z vařeného masa tncz nova mleté maso jak ohřát sekanou sekaná v páře pomalu pečená sekaná sekana varena v pare jak dlouho vydrží bůčková roláda sekaná z danka recept vařená sekaná z mletého masa sekana z danka vařená sekaná z mletého bůčku recept na vařenou sekanou sekaná na páře sekana z vařeného a syrového masa nepečená sekaná recepty od ladi hrusky varena sunka pošli recept -sekané sekaná vařená ve vodě co se dá udělat z vařeného masa vvarena sekaná recept
Suroviny: maso vepřové mleté, kabanos, vejce, vejce, zázvor mletý, kmín mletý, paprika sušená uzená, sůl bylinková, pepř mletý, petrželka, česnek sušený,
Dřevorubecká vařená sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNwn
51 názorů