Bramborové lívance s koprovou brynzou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 603 kJ / 3 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,18 g |
Tuky | 99,73 g |
Vláknina | 21,16 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,53 g |
Sacharidy | 385,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lívance jsou skvělé i potřené česnekem a posypané sýrem - jako langoše.
Výborně chutnají také k polévkám (hrachová, bramborová, česnečka...)
A když je méně osolíte, můžete je jíst nasladko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2014 21:32
15. 8. 2014 19:37
15. 8. 2014 10:22
13. 8. 2014 17:21
13. 8. 2014 14:13
13. 8. 2014 14:11
13. 8. 2014 14:01
13. 8. 2014 13:59
13. 8. 2014 11:51
13. 8. 2014 09:59
Ja som sa odvolával na jej program, ktorý mozno nie je známy v Cesku. Medzi známymi televíznymi kuchármi je velmi uznávaná a popisovala bryndzu (bielu, bez papriky, pretoze ju tam mala a dávala ochutnat) ako rakúsky syr s názvom Liptauer Käse. Ze Google to tak nepíse, to nechce povedat, ze to je Biblia a je to sväté. Tiez získava informácie len od ludí alebo encyklopédií, ktoré napísali ludia.
Opakujem, odvolával som sa na Saru Wiener a neporovnával som to s nicím. Mna sa dotklo, ze bryndzu, jediný autoktónny slovenský syr predstavila ako rakúsky.
12. 8. 2014 18:45
12. 8. 2014 18:06
Rozhodně přínosnější než to, co tu ffčééra před půlnocí předvádělo pár zoufalců...
"Liptauer Käse"?
Dal jsem odkaz a nepremáva...
Kdo chce, at zadá název do Google a na obrázcích uvidí sám co to je
12. 8. 2014 16:04
12. 8. 2014 15:56
12. 8. 2014 15:48
Ne snad že bych kvůli tomu nespala, ale pak i zamrzí, když čtu komentáře z poslední doby. Moc bych jejich autorům přála, aby taky našli něco, do čeho vloží svou lásku, čas i energii, zkrátka něco, co je bude bavit a těšit a z čeho bude mít třeba užitek i někdo jiný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero na téma bramborové placky: Nabízí se mnoho možností s jednou základní surovinou
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: z ceho je brynza recepty z brynzy brynza slane livance s bramboy slovenské lívance bramborové lívance slané recept na lívance brynzové lívance recept bryndza recepty brynza recepty recepty brynza recepty s brynzou livanec s uzeninou brynza recept brynzove těsto recept z tofu podle polhreicha tofu lívance lívance z bramborového těsta slané brynzové pirohy koprová omáčka vařené brambory - lívance
Suroviny: mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl
Bramborové lívance s koprovou brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVNJ
69 názorů