Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby po řecku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2014 20:11

Suroviny

Porce: 6 sklenic po 200-300ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 039 kJ / 2 877 kcal
Bílkoviny52,20 g
Tuky155,35 g
Vláknina110,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl11,67 g
Sacharidy277,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V originálním receptu není uvedeno, jaké koření se má použít. Já použila jen sůl a pepř.

Není také uvedeno množství oleje, kečupu a protlaku. Napsala jsem to tak, jak jsem to dělala já.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzana

7. 9. 2014 10:54

Tuto směs dělám již mnoho let a mohu Vám říct, že pokud mi to rodina nesní jen tak k rohlíku, tak upotřebení je na vše možné, od špaget se sýrem, přes topinky, rizota, pizzy, pod maso, do guláše, prostě kam mne napadne, já tam ale dávám jen kečup ne protlak a samozdřejmě feferonku, záleží na chuti spotřebitelů.:-8

savlinka savlinka

6. 9. 2014 13:48

ivulinka:na topinky:yes:pod maso atd:yes::yes:

savlinka savlinka

6. 9. 2014 13:48

sunny.sofi sunny.sofi

5. 9. 2014 16:42

To se mi mooooc líbí:yes::yes::yes:
Ukládám a zkusím:-p

Irule Irule

5. 9. 2014 07:14

Jana Remkova: neboj ;-):-))

Irule Irule

5. 9. 2014 07:14

Achjo:nevím, s tímto názvem jsem recept dostala ;-)

Achjo

4. 9. 2014 23:12

Co je na tom řeckého?

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 9. 2014 17:56

Hmm, tak hub máme sice dost, ale bojím, bojím, že by mi pak nezbyly na Vánoce, ale tohle mne láká :-)

Jitkas

4. 9. 2014 14:37

Dajda: Zampioni po recku znam a delam jako predkrm ci prilohu, ale je to uplne neco jineho. Do omacky se davaji jen syrova oloupana rajcata, par lzic vina a oleje, trosku koriandru, bobkovy list, tymian. Vse se provari a pote vlozi pokrajene zampiony. Staci je v ni trochu povarit a hotovo.

Dajda Dajda

4. 9. 2014 12:54

Já jsem to kdysi dávno jedla v jedné řecké restauraci v Praze jako předkrm - salát. Myslím, že to bylo z žampiónů a toho protlaku tam nebylo tolik a přidávalo se bílé víno. :-p

vera

4. 9. 2014 12:51

Bez kečupu by to nešlo?Nebo ho dát méně?JINAK SUPER:-)

Irule Irule

4. 9. 2014 07:33

mery: možná by to taky šlo ;-)

Chuchu

3. 9. 2014 23:56

Dělám to také, ale nedávám protlak, jen kečup a cibule trochu méně a přidávám čili papričku. Ty povařené houby ještě podusím na cibulce a pak teprve přidávám kečup a koření a plním horké do skledniček, zavíčkuju a obrátím dnem vzhůru a nesteriluju. Vydrží do příští sezony bez problémů, ale většinou nezbude. Používáme na topinky.

mery

3. 9. 2014 23:23

a co tak na domácí pizzu?:-?

Irule Irule

3. 9. 2014 21:20

magdalenka::-)):-)):-)):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houby po řecku houby recepty houbové recepty řecké houby houby v kečupu houby recept houby protlak řecké recepty povařené houby houby-recepty recept houby recept na houby v kečupu houby pořecku zavarene houby v protlaku zampiony po recku buřtguláš po maďarsku recepty houby naduroda hřibů recept na houby recke houby recept

Suroviny: houby, sůl, pepř, cibule, olej, kečup sladký, protlak rajčatový, česnek

TopRecepty.cz

Houby po řecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Ml