Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 3. 2009 23:11

Suroviny

Porce: 8 - 12 dle velikosti.Lze i menší nebo větší.

Nutriční hodnoty

Energie9 331 kJ / 2 230 kcal
Bílkoviny53,10 g
Tuky74,10 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,00 g
Sacharidy329,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Radůziny recepty - a pro šťourálky; Radůzy jsem se ptala a není proti a s tím autorem nic nenadělám je zadán a nelze změnit! Vím to, klikla jsem na něj a smazal se mi celý recept:-( - a já jsem si ho časem upravila tak jak chutná nám.

Samozřejmě lze mouky změnit podle toho jaké máte rádi, např. grahamová....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

24. 4. 2009 23:28

Kedlubno:-)z tak obyčejného těsta takový :-Okrásný šperk a ty náušnice:-8-ty jsi kouzelnice;-):-D.A jelikož si myslím že je to tvá výroba,tak moc chválím,protože to je nááádhera:yes: a posílám pomyslnou boďku:-) Opravdu krásné..A jestli to mám za to že tolik chutnali,tak děkuji:-8:-D:-D

kedlubna kedlubna

24. 4. 2009 19:39

posílám fotečku a hlavně bodíka, jsou výborné i druhý den, což u některých kynutých housek se napsat nedá ! Jeden plech jsem sypala sýrem pro syna, druhý plech bulek - potřené vodou s česnekem a posypány hrubou solí.

magdalenka magdalenka

24. 4. 2009 15:10

Včera večer som išla na návštevu, so sebou som zobrala z tohoto cesta (jeden a pol dávky) upečené malé pletenky. Posypala som soľou, sezamom a ľanovým semiačkom. Domáci ich pred mojimi očami bleskovo šrotovali. Iba tak samotné.
To hovorí samé za seba.;-)

Iljusa Iljusa

17. 4. 2009 12:12

krásné pečivo:yes:

mirca75 mirca75

17. 4. 2009 10:39

Tak jsem včera zkusila variantu těsta -200g hrubé celozrnné,200g tmavé žitné a zbytek světlé hladké pšeničné mouky,do těsta jsem přidala slunečnic.semínka a na posyp jsem použila sezam a lněné tmavé semínko.A aby toho nebylo málo a nenudila jsem se:-D:-D tak jsem si z půlky těsta zkusila rohlíky.Dělala jsem je k té vajíč.polévce a byly moc dobré a křupavé.Však se taky snědli dřív než bulky.Ale ty taky vydržely jen do večera a snídat jsem musela zas chleba:-(;-):-D
Jen jsem neměla moc času na vykynutí na plechu a tak mi ty potvůrky dokynuly v troubě:-(Ale jazýčku a bříšku chutnali i tak:-p;-)

Gabina

9. 4. 2009 12:55

Mirčo ;-) nějaké fotečky mám, jak v mobilu, tak ve foťáku, ale ještě jsem se nedokopala k tomu, abych je vložila, tak snad přes víkend :-8

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 4. 2009 10:35

Jelikož už mám něco s pamětí, tak si přesně nepamatuju, jaké jsem měla těsto, ale myslím, že bylo OK. Já při hnětení v pečce vždy zkouším a když se mi zdá řídší, tak přidávám trochu mouky, popráším po povrchu a zase zkusím. Ono každá mouka je jiná, některá veme té tekutiny více, některá méně a není to třeba chyba v receptu. Tak je možné, že jsem taky trošku přidávala ;-)

mirca75 mirca75

9. 4. 2009 10:29

Gábinko:-)a kde jsou fotečky?:-p:-D:-D

Gabina

9. 4. 2009 09:50

Taky jsem je včera pekla, půlku jsem vyválela v sezamu, půlku v drcených dýňových semínkách. Mně se vždycky těsto (s podílem celozrnné mouky) lepí jen ze začátku, když ho vyndám z pekárny, ale pak ho prohnětu a je to v pohodě :-D

Paprika Paprika

9. 4. 2009 08:09

Mně se to těsto taky trochu lepilo. Je trochu řidčí, než na loupáčky - to jsem dala s klidem hňácat i klukům. Ale šlo to. ;-)

Jikotka Jikotka

8. 4. 2009 18:00

Mirco,dělala jsem těsto v pekárně,bude to myslím jak říká spagetka v mouce,ale byly dobré,už jsou snědené :-p:-D:-D.Až je budu dělat příště dám si pozor na mouku :-!

spagetka spagetka

8. 4. 2009 17:44

Mirčo a nemůže být problém v mouce? Mně se totiž stalo, že jsem měla od téže firmy 2 pytlíky mouky, 1 jsem dala sousedce, která chtěla na závin, pak přišla, co jsem to měla za mouku, že to bylo mazlavé, lepivé. Já z toho 2.hned upekla a bylo to v pořádku. A byly od stejného výrobce. Někdy se prostě ani ve mlýnu vše nepovede, pokud ti to před tím šlo, tak nehledej chybu u sebe ale v surovině - i ty dělaj jen lidi ;-);-):yes::yes:

mirca75 mirca75

8. 4. 2009 17:15

Jiřinko:-)jsou moc pěkné,ale přemýšlím proč se těsto tolik lepilo:-(Dělala jsem je už několikrát a vždy bez problémů tak nevím:-( Jiřinko,zadělávala jsi v pekárně nebo ručně? A chutnali?

Jikotka Jikotka

8. 4. 2009 16:55

Já jsem dělala důlky,ale není to vidět,jsou kulaté jako bych je nedělala :-O:-O,ale docela jsem byla překvapená že se mi těsto dost lepilo na ruce i když jsem dodržela přesně recept:-S,jak se dělaly bulky vám :-?:-?

Jikotka Jikotka

7. 4. 2009 21:38

Zítra se na ně chystám i já,jsem moc zvědavá jak dopadnu,papriko máš je pěkné i bez důlku :yes::-D:-D

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bulky bulky recept na domácí bulky bulky z domácí pekárny bulky recept recept na bulky těsto na bulky hamburgrové bulky bulka domácí bulky recept bulka recept kynuté bulky raduziny recepty recept bulky domácí bulky recepty recept hamburgrové bulky hamburgrové bulky recept hamburgrové housky domácí bulka recepty na bulky

Suroviny: voda, olej, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, sůl, cukr, droždí čerstvé, voda, sůl, cibule, česnek, mák, semínka sezamová, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Bulky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M80P