Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 29,28 g |
Vláknina | 8,87 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 48,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka a hrušky umyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky, švestky umyjeme vypeckujeme a přepůlíme.
Krok 2: Vložíme do litru vody, jen malinko osolíme, přidáme badyán, skořici a vaříme. Po rozvaření ovoce přidáme cukr, zamícháme zakysanou smetanu smíchanou se škrobem a chvilku povaříme.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Moje poznámka
Ovocná polévka Rambulice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zAq
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka odvárka,
ovocna polevka,
polévka ramboulice,
polévka vodvárka,
rambulice-recept,
rambolice,
recept na ovocnou odvarku,
ovocná polevka omáčka odvárka,
ovocn? pol?vka
Suroviny:
ovoce,
skořice,
badyán,
cukr krupice,
škrob bramborový,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře (5)