Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 786 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,81 g |
Tuky | 89,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Moje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 16 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Katerain před 6 minutami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 15 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 32 minutami
Domácí kečup
Marfyk před 1 hodinou
Banánové lívance
Mazej před 1 hodinou
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 2 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 2 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 14 hodinami
Tématické fráze:
vodnice,
vodnice recepty,
recepty z vodnice,
zelenina vodnice,
vodnice recept,
co je to vodnice,
recepty vodnice,
zelenina vodnice recepty,
bulva vodnice,
vodnice zelenina,
co je vodnice,
recept na vodnici,
brukev vodnice,
recept vodnice,
zelenina vodnice recept,
listy vodnice,
brukev řepák recepty,
vodnice plod,
pomazánka z brukve,
brukev repak vodnice
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
lučina,
máslo,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (15)
va: odpovídám až teď, prostě ať si každý dá tuk, jaký používá
Jednu věc ale nechápu, a to, proč by se měl kazit Ramou?!
Ztužené tuky zrovna zdraví neprospívají a navíc kombinovat živočišnou bílkovinu s rostlinným tukem je zvláštní