Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 931 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 6,27 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,93 g |
Sacharidy | 28,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dáme do olejem vymazaného pekáčku s troškou vody péct do trouby.
Krok 2: Mezitím si připravíme zálivku: Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme na pánev rozškvařit, přidáme nakrájenou cubuli, na kolečka nakrájenou klobásu a houby (pokud máme houby sušené, tak předem přes noc namočené). Postupně přidáme kečup a bílé víno a vše dohromady podusíme, tak 10 minut. Pak odstavíme.
Krok 3: Stehna upečeme dorůžova a výpek přilijeme do zálivky, kterou si pak dáme na talíř spolu s masem a uvařenými bramborami.
Zveřejněno 11. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře z Podlesí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Lm
Moje poznámka
Kuře z Podlesí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Lm
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
zálivka na kuře,
portugalské kuře,
pecene kure z podlesi,
jamajské kuře,
kuře na houbách a klobáse,
kureci prso z podlesi,
portugalske kure recept
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
olej,
voda,
slanina,
cibule,
klobása pikantní,
houby,
kečup sladký,
víno bílé
Komentáře (9)