Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí gulášek trochu jinak

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

17. 1. 2015 18:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 165 kJ / 757 kcal
Bílkoviny117,99 g
Tuky14,04 g
Vláknina11,04 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy36,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ludmila

7. 11. 2015 10:24

Děkuju za super recept.Dnes jsem poprvé zkusila kančí maso.U nás v rodině,kdyby se dozvěděli,že vářím kančí maso nejedli by to.Já musím být diplomat.Každý má jiný názor na postup vaření.Hold nemůžete se zavděčit všem.Já vám fandím a nenechte se odradit kritikou.Zdravím :-K

casino casino

19. 1. 2015 11:51

mischelinka:
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek:-D
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu;-), tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není:-)

Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...:-?

SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť...":yes:

magdalenka magdalenka

19. 1. 2015 11:07

Kamilka, niekto cítil potrebu rýpať...ber to tak a povznes sa na to.

mischelinka mischelinka

19. 1. 2015 10:00

Masox pochopitelně dávat nikdo nemusí,stačí osolit.Masox pouze zvýrazní chuť masa.Taky je tu spoustu receptů kde se dává do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chutˇmasa,ale cítím rajskou(vlastní zkušenost)ale rozhodně to neznamená,že budu hanit tyto recepty.Každý máme jiné chutě.Taky nechápu proč tady propíráte knedlík,když tu na něj neuvádím recept a mimochodem,je domácí,dělaný v pekárně,chuťově výborný a že tak nevypadá za to fakt nemůžu.No hold asi nebudu odbornice na vření ;-)Nic proti gustu

Eliška Havelková

18. 1. 2015 20:17

tejaja;špagetka - Máte obě pravdu, sama domácí houskový knedlík neumím a opravdu nebylo uvedeno, že je domácí. Už do toho nebudu kecat...

tejaja tejaja

18. 1. 2015 15:18

Eliška Havelková: U nás sa robia knedle len páperové, ľahúčke, z kysnutého cesta. Knedlík nesmie byť hutný, zemiakový nedostať v obchode vôbec ani ho nikto nerobí, nie je to zvykom, žemľový v obchode tiež nekúpite a málokto ho urobí doma, skôr tí, ktorí pršli z iných končín.
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...;-)

spagetka spagetka

18. 1. 2015 15:07

Eliška Havelková: nevidím nic špatného na kupovaném knedlíku. Také si ráda občas koupím kvalitní hotový knedlík. V receptu není psáno, že je to knedlík doma dělaný současně s gulášem, takže je jen na autorce, jakou přílohu použila.

Eliška Havelková

18. 1. 2015 14:43

A knedlík je podle mě kupovaný - má takový ten vatovitý vzhled.

Eliška Havelková

18. 1. 2015 11:42

Kdyby se mi dostalo do ruky kančí maso, URČITĚ bych tam nedávala masox.:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kančí guláš s černým pivem kanči s rajcaty jaké koření se dává do kančího guláše dává se do kančího guláše hořčice co do kancího guláše na zvýraznění chutí doporučit recept kančí guláš s houbami jakou chuť má kančí maso kanci bujón kdy se dává rajčatový protlak do gulase kdy se dává masox do guláše kančí maso v tlakovém hrnci dava se do gulase hořčice guláš z kancího kančí. guláš recept top recepty kanči guláš recept ma kanci maso vření tlakový hrnec co z kancího masa kančí guláš s rajčaty doba vreni v tlakovem hrnci

Suroviny: maso kančí, cibule, koření na divočinu, koření paprika gulášová, bujón hovězí, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kančí gulášek trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAZr