Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 784 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,44 g |
Tuky | 78,25 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 6,15 g |
Sůl | 14,21 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noAD
Moje poznámka
Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noAD
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 22 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 40 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova špenatove halušky,
tncz-špenátové halušky,
tncz nova-špenátové halušky,
tncz nova,
tncz nova-špenátové halušky,
halušky zapečené se špenátem,
zapečené halušky se špenátem,
mangolt spenatovy,
recepty mangold,
mangold niva,
špenátový mangold,
špenátová halušky,
halušky se špenátem,
zapékané halušky se špenátem,
tncz nova levné recepty halušky,
tncz špenátové halušky,
tncz nova recepty stenatove halusky
Suroviny:
mangold,
vejce,
mouka polohrubá,
sýr niva,
šunka,
cibule,
sůl
Komentáře (3)