Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,10 g |
Tuky | 13,20 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkxv
Moje poznámka
Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkxv
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 9 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 17 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 11 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 13 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 13 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 14 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 14 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové nudličky s estragonem,
vepřové maso na estragonu,
vepřové na žampionech,
maso na estragonu,
veprove na estragonu - recept,
recept veprove maso v cokolade,
vepřove na estragonu
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
cibule,
sádlo,
kmín drcený,
sůl,
estragon,
petrželka zelená,
pepř mletý,
čokoláda na vaření,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (1)
Velice chutné jídlo. Oproti receptu jsme z důvodu momentální nedostupnosti nahradili estragon oreganem a použili nakládané plátkové žampiony (410g), které jsme k masu přidali včetně nálevu a sušenu petrželovou nať. Nezahušťovali jsme moukou, nedali ani čokoládu ani smetanu, nechali jsme na závěr pouze vydusit vodu.