Smažená plněná lilková kolečka
Smažená lilková kolečka plněná šunkou a sýrem jsou lahodnou kombinací křehkého lilku a rozpuštěného sýra se šťavnatou šunkou. Tento pokrm přináší výraznější chutě, které společně vytvářejí neodolatelnou lahůdku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 229 kJ / 1 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,86 g |
Tuky | 56,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 844 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 8,90 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená plněná lilková kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vLl
Moje poznámka
Smažená plněná lilková kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vLl
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 18 minutami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 41 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 1 hodinou
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 6 minutami
Dýňová polévka
BublinaF před 28 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 37 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 41 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 1 hodinou
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
nej recept lilek,
bezmasý oběd,
bezmasé obědy recepty,
bezmasé recepty,
smazena zebra,
plnena cuketova kolecka,
cuketa smazena
Suroviny:
lilek,
sůl,
šunka,
sýr mozzarella,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (12)
Děkuju všem za milé komentáře, budu ráda, pokud vyzkoušíte
Díky za milé komentáře