Přírodní vepřový řízek
Přírodní řízek je připravený během pár minut a ať už potřebujete rychlý oběd nebo večeři, nikdy nezklame. Okořeněné plátky masa stačí z obou stran osmahnout a pak krátce podusit doměkka a s bramborem nebo rýží je chutný pokrm hotový.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 133 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,40 g |
Tuky | 7,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborně se hodí k bramborové kaši, rýži, ale dělám ho i bez šťávy k bramboráčkům.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2021 19:22
26. 1. 2017 22:11
No, krkovička
26. 1. 2017 22:03
2. 2. 2016 10:50
3. 1. 2015 13:37
20. 2. 2014 13:35
17. 5. 2012 21:22
21. 5. 2010 17:21
15. 12. 2009 16:47
27. 3. 2009 20:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 7 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 18 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 20 hodinami
Plněný croissant
Přidáno před 23 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 7 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 9 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 9 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 11 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 11 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
jana.r uvařila před 11 hodinami
Zasmažená pórková polévka
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Krůtí prsa na mrkvi a bazalce
SALENAXL uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Další recepty
Tématické fráze: přírodní řízek přírodní vepřové řízky prirodni rizek z veproveho masa prirodni rizek recept prirodni rizky prirodni veprovy rizky recept vepřový řízek vepřové řízky přírodní veprove prirodni rizky vepřové řízky na přírodno recept na prirodni rizek řízek na přírodno přírodní vepřové řízky recept přírodní řízek z krkovice recepty přírodní řízek vepřový řízek recept prirodni rizky recept přírodní vepřové řízky s rýží prirodni veprove maso vepřové řízky recepty
Suroviny: maso vepřové, olej, sůl, pepř mletý, paprika čerstvá červená, koření nové koření, bobkový list, mouka hladká
Přírodní vepřový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jrZ
10 názorů