Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 706 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,82 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 2. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRM9
Moje poznámka
Býčí žlázy na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRM9
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 8 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 9 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 10 minutami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 14 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 6 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 7 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 8 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
býčí žlázy na česneku,
býčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
byci zlazy na smetany,
recepty na býčí žlázy,
býčí žlázy na cibulce,
jak připravit býčí žlázy,
zlazky na cesneku,
býčí žlázy na divoko,
býčí žlázy v lednici,
býčí žlázy a na cibulce,
recept na žlázy,
byčí žlázy na na divoko,
dušené býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy na smetaně,
srnčí žlázy recept,
b??? ?l?zy
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
olej,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře (1)