Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,67 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 18,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 95,50 g |
Postup přípravy
Podáváme posypané parmazánem.
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové rizoto se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk9L
Moje poznámka
Tuňákové rizoto se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk9L
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 15 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 7 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 11 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 11 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 11 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 12 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 14 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 14 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 17 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
recepty z tunáka v oleji,
rizoto s tunakem do trouby,
šmakoun recepty,
rizoto z tuňáka,
vaříme ze šmakouna,
recept na rizoto z tunaka,
recepty se šmakounem,
rizoto cuketa tunak rajce,
rýže s tunakem,
recepty ze šmakouna,
vaříme se šmakounem,
rizoto se šmakounem
Suroviny:
rýže,
šmakoun,
tuňák v konzervě,
rajče sušené,
kukuřice,
hrášek sterilovaný,
cibulka jarní,
česnek,
nať petrželová,
vývar zeleninový,
olej olivový,
parmazán,
pepř,
sůl,
tymián,
máslo
Komentáře (4)