Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake

I ten, kdo cheesecake nikdy nepekl, zvládne ho podle popisu autorky určitě hned napoprvé. Sušenkový základ a jemný sýrový krém tvoří dokonalou kombinaci chutí. Srozumitelně popsaný recept na skvělý cheesecake nadchne každého strávníka.

Hodnocení receptu je 5,0 (142×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

29. 3. 2009 15:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 005 kJ / 5 020 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky284,51 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,69 g
Sůl3,81 g
Sacharidy493,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nikišta

8. 12. 2012 00:39

Nejlepší cheesecake, který jsem kdy jedla!!;-) OPRAVDU!! Ochutnala jsem více variant tohoto dortu, ale žádný nebyl tak skvělý:-)přítel i přátelé se netačí olizovat, dnes jsem ho pekla znovu :-)):-D:-D

Eliza Eliza

1. 12. 2012 12:57

:-K Děkuji všem za vyzkoušení a komentáře.:-K

Eva

1. 12. 2012 12:30

Ahoj, pekla jsem ho včera poprvé a je opravdu výborný. Povedl se mi, postupovala jsem podle receptu, akorát dle rad jsem dala méně cukru (170 g) a pekla 15 minut na 200 st. a 35 minut na 110 (horký vzduch, příště zkusím normální, jestli bude rozdíl). Taky příště zkusím vodní lázeň, jak se tady psalo. Jo a do náplně jsem dala malé plátky jablka, asi se to rozvařilo a vůbec to při jídle necítím - ani kousky jablka ani chuť :) Díky za super jednoduchý a srozumitelný a chutný recept :)

Ivona

9. 11. 2012 13:06

Delala jsem ho poprve a musim rict,ze je vyborny ..:yes:

Tereza L.

4. 11. 2012 13:56

Také jsem včera pekla poprvé a zrovna před chvílí jsem jej nakrájela. Je božský! :) Povedl se na jedničku, doporučuji všem :)

Jana V.

3. 11. 2012 14:52

Taky jsem se do něj pustila.. zrovna pomalu chládne v troubě, snad vydržíme do zítra:-))

aaadobromila

30. 10. 2012 19:48

Jé, Eli, už vím, co o víkendu připravím !! To je fakt lahoda pro oko a určitě i ústa :-) V pátek ho spáchám. Tolik kladných hodnocení je snad dostatečná záruka kvality... ;-)

Eliza Eliza

30. 10. 2012 16:50

Děkuju, ani nevíte, jak mě těší, že se recept podařil tolika kuchařům...:-K

David Š.

30. 10. 2012 16:48

Zdravím, včera sem ho vytvořil pro přítelkyni a dnes budeme konzumovat :-) snad se podařil ale vypadal a voněl výborně, je to tady hezky popsané, chci poděkovat autorce, a ještě frčím na ty jahody :-) :yes:

Chiky

30. 10. 2012 10:26

Nejlepší, jednoduchý, krásný. ;-) Autorce velké dík a pochvala. :yes: Po přečtení všech komentářů jsem měla trochu obavy, ale vzala si i několik rad. Takže cukru 170g, BEBE sušenky dvou barev, 500g mascarpone, 100g lučiny, při pečení hrnec s vodou pod dortem, pekla jsem 15 min na 200°C a 35 min na 110°C. Jen bych ještě potřebovala ke dvanácti měsíčkům pro maliny nebo jahody :-( Velké plus :-K

Vendula

14. 9. 2012 09:06

Úžasný recept. Pro jistotu jsem pekla 15 minut při 200 a asi 35 minut při 110 a má naprosto skvělou konzistenci. Dopekla jsem ho ve 12 odpoledne a večer u zpráv už jsme mlaskali. Přítelova maminka dokonce nevěřila, že jsem dort dělala já :-)

Eliza Eliza

7. 9. 2012 16:28

isindy: Ivanko, potěšila a moc. Jsem ráda, že se Týna inspirovala u mě..;-):-K

isindy isindy

7. 9. 2012 15:37

výborný :yes:...sice jsem jej nedělala, ale jedla :-D přivezla mi jej ochutnat dcera, chodí na Topky jak domů a vaří podle nich už běžně...takže Elize bod + a fotku (není moje, smekla jsem ji dceři z FB, kde se hrdě chlubila výtvorem...ale i tak snad potěší) :-K

Charlie

29. 8. 2012 10:54

Dort jsem zkoušela včera podruhé (500g mascarpone, 100 pomazánkového másla) a chuťově je naprosto úžasný. Bohužel mi neztuhl tak, jak bych si představovala a největším problémem je taky to, že z toho dortu pořád něco teče (u prvního pokusu taktéž). Sušenkové těsto je naprosto rozmáchané, na tácu neustále nějaká tekutina.... nevíte, jak tomu pro příště zabránit? Nedobře to vypadá a špatně se to i servíruje.
Nejdřív jsem měla lotusky, tentokrát BeBe červené.

Anelik

26. 8. 2012 17:09

Výborný recept!:-K

Korpus jsem dělala z kakaových Bebe, zakysané smetany jsem nedopatřením koupila menší množství, a tak jsem to doplnila větším množstvím mascarpone.

Povedl se na výbornou.

Děkuji za recept!:yes:

1 8 9 10 11 12 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cheesecake recept originál mascarpone recepty dort chesse cheescake recepty chesse nepečený cheescake recept chesse cake chesse cake recept cheesecake s mascarpone chease cake recept chesecake chessecake top recepty chiskake cheesecake recept originál nepečený chess cake recept chesscake cheesecake z mascarpone recepty chesse recept cheescake nejlepší cheesecake

Suroviny: sušenky bebe, máslo, máslo, pomazánkové máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, šťáva citronová, vejce, žloutek, smetana zakysaná, smetana zakysaná, cukr moučkový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Cheesecake

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO1G