Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake

I ten, kdo cheesecake nikdy nepekl, zvládne ho podle popisu autorky určitě hned napoprvé. Sušenkový základ a jemný sýrový krém tvoří dokonalou kombinaci chutí. Srozumitelně popsaný recept na skvělý cheesecake nadchne každého strávníka.

Hodnocení receptu je 5,0 (142×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

29. 3. 2009 15:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 005 kJ / 5 020 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky284,51 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,69 g
Sůl3,81 g
Sacharidy493,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucysha

12. 4. 2013 19:09

Výborný recept. Trochu moc pracný na běžné pečení, ale udělala jsem ho mamce k narozeninám.
Dala jsem 200g lučiny, 200g riccoty a 200g žervé. Chuťově moc dobrá kombinace.
I když jsem dala míň cukru než bylo napsáno , tak mi stejně přišel dost sladký.Pro ty co mají raděj méně sladké dezerty, tak bych dávala jen 150-200g cukru. Ale záleží na každém.
Moje stará plynová trouba nejde regulovat (stále peče naplno), tak jsem regulaci tepla musela provádět otvíráním dvířek, ale ani to dortu neuškodilo. Byl hezky ztuhlý a na povrchu jemně opečený.

CokeLady

7. 4. 2013 12:18

Již peču poněkolikáté, pro mě nejlepší recept na cheescake. Všichni ho chválí. Nyní jsme udělala s nastrouhanou čokoládou :yes:

S.

3. 4. 2013 22:59

Žanet...-Ahoj jen jedna vec kdyz si dala 250g mascarpone, 250g ricotty tak si vlastne dala 500g mascarpone ne?=D

Ivana5

27. 3. 2013 15:05

Když dám dva tučné tvarohy a 100g lučiny, což bude dohromady jakože těch 600g, přidáváte ještě do receptuještě tu jednu zakysanou smetanu? A pečete na horký vzduch nebo vrch a spodek?

Eliza Eliza

24. 3. 2013 22:45

JH: Budete potřebovat celkem 3 bílky a 4 žloutky.:-) Ať se povede a chutná...;-)

petra

24. 3. 2013 20:55

JH: když 3 vejce tak 3 vejce-žloutky s bílkem :-// Jinak super recept, mám ráda takové dorty

JH

18. 3. 2013 14:30

Ahoj, v receptu píšeš 3 vejce + 1 žloutek. Chápu to tak, že se přidají 3 celé vejce (tedy 3x žloutek+ 3x bílek) a poté 1x jen žloutek. Nebo se přidají 3 bílky a nakonec 1 žloutek ?

Ivana5

17. 3. 2013 10:07

Chiky: peces na horký vzduch nebo klasicky "vrch a spodek"? Diky:-)

SilvieP SilvieP

28. 2. 2013 19:56

Nikdy dřív jsem nic nepekla a povedlo se mi to hned na poprvý, takže recept chválím! Mamka nevěřila vlastním očím, že jsem pekla sama. :D A určitě to nebylo naposled, byl moc moc dobrej. :)

Žanet

31. 1. 2013 21:03

Výborný recept. Pekla jsem podle Evy 15 minut na 200°C a 35 minut na 110°C. Dala jsem 250g mascarpone, 250g ricotty, 150 g lučiny a byl vynikající. Neroztekl se, podklad nebyl mokrý, naopak sem tam i křupal. Všemi byl pochválen. :-) Určitě nedělám naposled.

Peti

28. 1. 2013 16:11

Povedl se na poprvé dle úprav od ostatních a byl opravdu výborný. Moc děkuji za super recept!:-) :yes:

Šárinka

17. 12. 2012 19:21

Dnes dělám další. Hnědé BEBE sušenky,250g mascarpone,200g tvarohu a 200g zakysané smetany. Peču tak,jak zde většina radí. :) .. A zítra na něj dám zakysanou smetanu,nastrouhanou čokoládu a jako ozdobu malé pusniky. :) A šup s ním do kavárny. :) :-K

Šárinka

16. 12. 2012 13:03

Zdravím,dortík jsem si zkusila už 2x a byl moc dobrý!:)Druhý jsem dělala jahodový přelitý želatinou. Nesla jsem ho do kavárny,ve které pracuji a zákazníkům velice chutnal.:)..Ale mám dotaz,proč je ten korpus ze sušenek vždy tak mokrý? Moc děkuji za odpověď.:-)

Michaela

15. 12. 2012 08:57

Dělala jsem ho poprvé, podle rad které jsem tu vyčetla, jsem dala míň cukru, ale na mě to je ještě moc sladké, ne ta náplň,ale sušenky, příště koupím nějaké míň sladké. Jinak měl veliký úspěch hlavně u partnera, maminky i přítelových rodičů. Moc děkuji.

Peť

10. 12. 2012 13:23

Úúúúúúžasný, děkuji :yes: Podruhé dám tedy méně cukru, byl na mě trochu moc sladký, BeBe budu volit čokoládová a vyvaruji se cottage sýru, který jsem vyzkoušela, ale moc mi neseděl. Raději půjdu do zmíněného tvarohu :-)
Mňam

1 7 8 9 10 11 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cheesecake recept originál mascarpone recepty dort chesse cheescake recepty chesse nepečený cheescake recept chesse cake chesse cake recept cheesecake s mascarpone chease cake recept chesecake chessecake top recepty chiskake cheesecake recept originál nepečený chess cake recept chesscake cheesecake z mascarpone recepty chesse recept cheescake nejlepší cheesecake

Suroviny: sušenky bebe, máslo, máslo, pomazánkové máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, šťáva citronová, vejce, žloutek, smetana zakysaná, smetana zakysaná, cukr moučkový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Cheesecake

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO1G