Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 2,08 g |
Vláknina | 18,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italská rajčatová polévka LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KR2x
Moje poznámka
Italská rajčatová polévka LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KR2x
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 39 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
italská rajčatová polévka,
italska polevka z rajcat,
italská rajčatová polévka s mozzarelou,
italské polevky,
polevka z celých rajčat,
rajcatova polevka z celých rajčat,
polévka z celých rajčata,
italská rajcatova polevka top recepty,
rajčatová polévka,
rajčatová polévka s cerstvych rajcat a zeleninoveho bujonu
Suroviny:
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
smetana,
ořech muškátový,
sůl,
pepř,
cibule,
máslo,
bujón zeleninový,
sýr mozzarella
Komentáře (2)