Živáňská pochoutka v alobalu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 881 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,70 g |
Tuky | 131,02 g |
Vláknina | 46,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 240,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:06
Astheart: TÁ pahreba....
28. 10. 2016 14:59
cecilka:
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
MirkaL:
Pahreb je žhavý popel, uhlíky.
18. 8. 2015 03:30
MirkaL:Nie pahreb ale pahreba a je to, to žeravé, čo ostane po ohni .
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.
18. 8. 2015 03:05
Co je to "pahreb"? Dekuji!
17. 8. 2015 11:28
Dá sa to robiť aj jednoduchšie: ak nechceme piecť živánsku v pahrebe, tak plech vystelieme alobalom , no ešte predtým: očistíme si asi 2 kg, zemiakov, nakrájame ich na cca 1 cm plátky, rovnako aj 3-4 cibule nakrájame na kolieska, slaninu na tenšie plátky, asi 1,5 kg krkovičky, prípadne pliecka tiež na plátky a ukladáme na plech-zemiaky,slanina, kolieska cibule, mäso, to opakujeme do spotrebovania surovín, solíme, no primerane, slanina môže byť dosť slaná a koreníme, nám stačí mleté čierne, rasca a mletá paprika. Zabalíme a pečieme. No ale pred pečením pridávam do pekáča aj asi 2 dl vody.
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 22 minutami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 20 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 10 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 12 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 12 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 13 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 13 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 13 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: živánská krkovice v alobalu živáňská z krkovice v alobalu maso v alobale kapr po zivansku pahreb pahreba zivanska pochutka veprove po zivansku recept na zivansku v rure živanska zivanska krkovicka nejlepší živánská živanska valobalu zvanska v alobalu vepřová krkovice v alobalu veprova krkovice po zivansku živánská v pahrebe živanska v popelu recept živanská kapr po živáňská
Suroviny: panenka vepřová, klobása uzená, slanina uzená, cibule, brambory, olej, olej olivový, sůl, pepř černý, kmín celý
Živáňská pochoutka v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jE7
5 názorů