Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 375 kJ / 2 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,79 g |
Tuky | 178,71 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 50,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky.
Krok 2: Prolisovaný česnek a všechno koření bez zázvoru smícháme s masem a necháme uležet nejméně hodinu.
Krok 3: Před pečením smícháme maso s nakrájenou cibulí, hořčicí, protlakem a zázvorem.
Krok 4: Vyhřejeme troubu a maso zatím bez podlití dáme na 10 minut zapéct.
Krok 5: Poté ho zalijeme pivem, přikryjeme poklicí a pečeme při 180 stupních do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem nebo horkou vodou. V polovině pečení vsypeme brusinky. Zahušťovat se nemusí.
Zveřejněno 23. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na pivu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dlqq
Moje poznámka
Vepřové výpečky na pivu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dlqq
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 31 minutami
Okurkový salát
JakubM před 34 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zázvoru,
vepřové výpečky na.pivu,
vepřové kostky na zázvoru,
vepřové na zázvoru recept,
vepřové výpečky,
vepřové maso na zázvoru,
vepřové kostky na pivě,
vepřové na pivu a zázvoru,
vepřové kostky na pivu,
vepřové výpečky na pivě, zázvoru a brusinkách,
recept na vepřové výpečky,
vepřové výpečky recept,
vepřové výpečky na černém pivu,
vepřové na pivě,
recepr vepřové maso a zazvor,
veprove na zazvoru a pivu,
bůček na zázvoru a brusinkách,
vepřové kostky na pivu a zázvoru,
jaké maso na výpečky,
recept veprove vypecky obrázky
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
vývar,
protlak rajčatový,
hořčice,
zázvor čerstvý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
brusinky sušené,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (16)
Jinak tenhle recept je popsán moc hezky, určitě bude dobrý
Opět musím citovat převzatý bonmot od pana Trošky " ... nebe v hubě ...".
Našťastie, ešte mi ostali aj sušené brusnice
hanahcotton: děkuji