Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 596 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,83 g |
Tuky | 180,86 g |
Vláknina | 1,89 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 185,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc straciatella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgj0
Moje poznámka
Zajíc straciatella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgj0
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
dort zajíc,
dort straciatella,
straciatella dort,
forma zajíc,
koláč straciatella,
zajíc dort,
zajic recepty,
dorty zajic,
straciatella řezy,
tvarohový zajíc,
recept na dort zajíc,
dort velikinoční zajíc recept,
recept zajíc,
top recepty zajíc,
vynikající zajíc recepty,
recept na zajíce ve formě,
pečený zajíc bez formy,
velikonoční zajíc recept,
formi beranek,zajic,
pečený beránek a zajíc
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink vanilkový,
kůra pomerančová,
čokoláda na vaření,
olej
Komentáře (8)