Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 026 kJ / 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,06 g |
| Tuky | 32,54 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 341 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí - přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYp
Moje poznámka
Naložené hovězí - přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYp
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 27 minutami
Ševcovský mls II.
redwinn před 1 hodinou
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 4 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Tématické fráze:
naložené hovězí maso,
jak nalozit hovezi steak,
naložené maso,
naložené hovězí maso a roštěnky,
jak naložit hovězí maso,
naložení hovězího masa,
jak nalozit steak,
naložení steaku,
naložení hovězího steaku,
jak naložit maso na gril,
jak naložit maso na steaky,
jak naložit maso na steak,
hovězí na grilu,
jak naložit hovězí,
naložený steak,
hovězí maso naložené,
jak naložit hovězí steaky,
nalozeni masa na steak,
jak nalozit steaky,
hovězí maso na gril
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mouka hladká,
paprika,
sůl,
saturejka,
tuk rostlinný
Komentáře (7)