Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 761 kJ / 3 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,51 g |
Tuky | 145,99 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 373,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s karamelizovanými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWV
Moje poznámka
Jablečný koláč s karamelizovanými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWV
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 8 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 8 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 10 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 11 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 12 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 12 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 13 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jablečný koláč naopak,
jablkový koláč,
jablečný koláč,
jablecny kolac naopak,
vídenský jablečný koláč,
karamelizace jablek,
jablkový koláč naopak,
jak zkaramelizovat jablka,
kolac naopak,
tvarohový koláč s karamelizovanými s jablky,
moučník s karamelizovanýma jablkama,
jablecny kolac se skaramelizovanymi,
jablečný koláč naopak s listový,
drobenkový koláč s karamelizovanými jablky,
koláč z karamelizovaných jablek,
kolac se zkaramelizovanymi jablky,
s jablky,
obrácený jablkový koláč s karamelizovanémi s jablky,
kolac a karamelizivanymijablky,
moučník s karamelizovanými jablky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
smetana zakysaná,
jablko,
cukr krupice,
máslo,
cukr vanilkový,
ořechy,
máslo,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (8)
..no co se týče cucků, už se stalo, že se nerozpustily a naopak mi z toho vzniklo něco, co se už nedalo nijak moc využít. Taková vyschlá cukrová drobenka. Já začínám pozvolna a opatrně míchat, až je to už od krajů trochu rozpuštěné.