Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 148 kJ / 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,58 g |
| Tuky | 57,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 333 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 3,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Moje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 3 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 13 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 14 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 15 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 18 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 18 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 18 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 19 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečený pangas,
pangas,
pangas recepty,
pangas v troubě,
pangas zapeceny,
recepty z pangase,
zapečený pangasius se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
úprava pangase,
zapecena ryba s ryzi,
zapečený pangas recepty,
zapeceny pangas recept,
pangas s rýží,
pangasius s nivou,
pangas s nivou,
zapečený pangasius s nivou,
výborný pangasius,
recept na pangase,
pangas s pórkem
Suroviny:
pangasius,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý,
sýr niva,
pórek,
koření na ryby,
šťáva citronová,
sůl,
olej,
pažitka,
rajče
Komentáře (17)