Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,64 g |
Tuky | 129,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Moje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 2 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 3 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 32 minutami
Jablková nutela
Kate86 před 3 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 4 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 4 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 4 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 6 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 7 hodinami
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 7 hodinami
Tématické fráze:
pangasius na smetane,
pangasius smetana,
pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius s nivou,
pangasius se smetanou,
pangasius na pánvi,
uzený pangasius,
zapečený panga,
pangasius zakysana smetana,
pangasius a zakysaná smetana,
jak uvarit pangasiuse,
pangasius se smetanou a sýrem,
babicovy dobroty pangasius,
pangas s nivou,
zapeceny pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius pod peřinou,
zapeceny pangasius s nivou,
recept pangasius smetana,
pangasius niva,
pangasius smetana sýr
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
bok česnekový,
žampióny,
pórek,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
olej
Komentáře (16)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...