Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,64 g |
Tuky | 129,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Moje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Nejnovější recepty
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 1 hodinou
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 15 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 18 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 1 hodinou
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 1 hodinou
Prošívaná deka
Jandulka13 před 2 hodinami
Měkoučký čokoládový dort
Hancik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Jitka64 před 4 hodinami
Bublanina III
rapav před 5 hodinami
Hrnková pistáciová bábovka
Jan Nemec před 6 hodinami
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 15 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangasius na smetane,
pangasius smetana,
pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius s nivou,
pangasius se smetanou,
pangasius na pánvi,
uzený pangasius,
zapečený panga,
pangasius zakysana smetana,
pangasius a zakysaná smetana,
jak uvarit pangasiuse,
pangasius se smetanou a sýrem,
babicovy dobroty pangasius,
pangas s nivou,
zapeceny pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius pod peřinou,
zapeceny pangasius s nivou,
recept pangasius smetana,
pangasius niva,
pangasius smetana sýr
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
bok česnekový,
žampióny,
pórek,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
olej
Komentáře (16)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...