Naložený pivní sýr s cibulí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 66,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2013 22:39
jerry-05: Tak to jsem ráda, že někdo po letech vyzkoušel tuhle pecku a pochutnal si. Točím doma ty své staré recepty dokola a někdy mě mrzí, že jsou tu na Topreceptech tak dlouho, že je už ani nikdo nevytáhne...přitom jsou skutečně vynikající... Takže moc děkuji.
30. 12. 2013 20:11
Naprosta lahudka, dojidam posledni zbytky, po dvou tydnech v lednici to nema chybu! Bod!!!
7. 9. 2010 18:19
Janulo, promiňte, teprve teď jsem čistě náhodou objevila váš dotaz... No, ale já stejně nevím, co to je peprňák, nikdy jsem to slovo neslyšela. Tak neporadím, omlouvám se... Třeba někdo jiný bude vědět. Díky za důvěru, se kterou se na mě obracíte, bohužel jsem ji zklamala.
20. 7. 2009 13:41
ahoj,zkusila jsem Váš recept a mělo to veliký úspěch,proto bych Vás chtěla poprosit o radu.Můj tchán stále básní o peprňáku,zkusila jsem ho podle receptů co jsem našla ,ale nebylo to ono,máte s tím nějakou zkušenost a můžete mi prosím poradit jak na to??????????????? Díky a čau.
10. 5. 2009 20:15
šmankotky!! už se těším až to okoštuju!! jinak lilek jsem prubla a není to špatné
10. 5. 2009 12:18
Jo a Ď za fotečku !
10. 5. 2009 12:17
Jani, dofám, že se do dvou dnů ozveš s názorem!
10. 5. 2009 10:12
Eli, sýr už je naložený!! Přidám foto, ale až budu vkládat oběd Mimochodem, segra nabyla dojmu, že my ani nevíme, co to lilek je, tak jsem využila možnosti, kterou tady máme a recept jí doporučila
10. 5. 2009 06:54
9. 5. 2009 21:44
Jani, každý máme jiné chutě, ale potěšilo mě, že o receptu "mluvíte" se ségrou na vzdálenost Orlová - Kanada...
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček.
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček.
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota
9. 5. 2009 21:31
No, Eli, popravdě, není to zrovna moje parketa, ale dá se to jíst. Zrovna jsem mluvila se segrou z Kanady přez skype ona říkala, že oni to mají moc rádi. No, mne to zas tak moc neoslovilo, ale určitě to sníme.(mluvím o lilku, samozřejmě)
9. 5. 2009 20:47
Tak to stojí za vyzkoušení. Ukládám a dávám bodík
9. 5. 2009 18:18
Jani, tak jak s tím lilkem? Doufám, že aspoň trochu chutná, my ho opravdu milujeme, totiž...
9. 5. 2009 17:38
Jéé, hned zítra jdu koupit toho smraďocha!!! Teď jdu zrovna vyzkoušet ten tvůj lilek, co jsem taky naložila!
9. 5. 2009 15:55
On ten pivní sýr je takový pevný, dobře drží konzistenci a zároveň dobře natáhne okolní chutě... Jednou jsem zkoušela z Romaduru, bylo to dobré, ale nebylo to tak úplně ono...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 44 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 50 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Znáte nejlepší náplň do vosích hnízd či včelích úlků? Základní žloutkovou náplň ochutíme oblíbenou surovinou
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: pivní sýr naložený sýr limburský sýr pivní sýr recept nakládaný pivní sýr jak nalozit syr peprňák naložený balkánský sýr pivní sýr recepty dobre syry pivni recept na pivní sýr naložený sýr recept pivny syr sýr peprňák jak nalozit syry naložený sýr v oleji jak naložit pivní sýr naložit sýr recept pivní sýr recepty pivni syr
Suroviny: sýr pivní, cibule, olivy zelené, kapie sterilovaná, olivy zelené, petrželka zelená, ocet, olej, voda, pepř černý, kmín mletý, sůl
Naložený pivní sýr s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48K6
17 názorů