Nadívaný králičí hřbet

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Jiné maso 6 názorů

Suroviny

4 ks králičí hřbet ( cca 500 g)
200 g celeru
125 g žampionů
1 malá cibule
50 g anglické slaniny
sůl
mletý kmín
jalovec
majoránka
paprika
sójová mouka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme najemno anglickou slaninu, cibuli, žampiony a najemno nastrouháme celer.

  2. Dáme na pánev a dusíme do měkka.

  3. Mezitím si podélně na 3x nařízneme hřbet aby nám vznikl plát. Ten lehce naklepeme a osolíme. Polovinu poklademe směsí, přeložíme a spíchneme jehlou.

  4. Mouku smícháme s kořením, obalíme "kapsy" a osmažíme do zlatava.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Nadívaný králičí hřbet

Tématické fráze: králičí hřbet recepty recept na králičí hřbet vykoštěné kraliči hřbet top recepty kralici hřbet plněný králičí hřbet recept na králičí hřbet plneny recepty králičí hřbet králičí hřbety kraliči hřbety recepty jak vykostit králičí hřbet králičí hřbet recept recept na králičí hřbet vykostěný králičí hřbet recept zvěřinový paprikáš králiči hřbet na žampionech

Zapomněl/a jsem heslo