Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 377 kJ / 1 046 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,66 g |
| Tuky | 33,01 g |
| Vláknina | 135,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 98,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9WE
Moje poznámka
Pečená zelenina s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9WE
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 8 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 9 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 10 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná zelenina s cizrnou,
pecena cizrna se zeleninou,
zapecena zelenina s cizrnou,
pečená vejce s cizrnou,
dusena zelenina s cizrnou,
grilovnaná zelenina s cizrnou,
pečená zlenina s cizrnou,
gratinovaný květák s cizrnou,
pecena zelenina s czrnou,
gratinovaná cizrna,
top recepty s cizrnou,
zelenina s cizrnou,
pečená podzimní zelenina se smetanou
Suroviny:
cuketa,
brambory,
cibule,
rajče,
cizrna sterilovaná,
olej olivový,
česnek,
pepř,
slanina anglická,
nať petrželová
Komentáře (3)