Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,15 g |
| Tuky | 38,96 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 390,60 g |
Postup přípravy
Asi se vám nepovede zvážit 1 g droždí přesně - dejte raději méně než více, kvasinky budou mít na zpracování mouky dost času a nebudou hladovět. Krok 2: K vykvašenému prefermentu přidáme zbytek surovin a vypracujeme těsto, které necháme nakynout. Krok 3: Po vykynutí těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu - všechny je necháme na plechu nakynout. Krok 4: Vykynuté bagetky orosíme vodou nebo potřeme trochou rozšlehaného vejce (budou mít hezčí, živější barvu) a upečeme ve vyhřáté troubě (230°C/asi 25 minut).
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Moje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 45 minutami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 9 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 11 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty se syrovátkou,
recepty na bagetu,
recept na svetlou bagetu,
recepty ze syrovátky,
housky se syrovatkou
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí čerstvé,
voda,
syrovátka sušená,
semínka lněná,
máslo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
droždí
Komentáře (4)