Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná na cibuli

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

8. 9. 2016 17:09

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie430 kJ / 103 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávala jsem s opékanými, předem vařenými bramborami, (ale lze i s dušenou rýží) a salátem z polníčku s hořčicovou zálivkou (prošlehat lžičku dijonské hořčice, vinný ocet, olivový olej, pepř a sůl).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

12. 9. 2016 10:25

Mam zato, ze je rozdiel medzi rostenkou a roastbeefom....minimalne v ponimani ceskej a slovenskej kuchyne. Tu bola jasne definovana rostenka, ktora minutkou prisne nie je ani nahodou ...... Ako vidim trolling sa preniesol uz aj na topky....a v tomto vidim zase tragediu ja. :no:

zizala zizala

11. 9. 2016 18:02

aknel1: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo :-K:-K

mysulka mysulka

11. 9. 2016 14:51

Krása :yes:

aknel1

10. 9. 2016 11:05

Recept mě inspiroval. Udělala jsem jídlo podle něj, jen jsem po zatažení nechala maso a cibulku podlité vývarem dusit v pomalém hrnci. A opečenými cibulovými kroužky a smaženými bramborovými dukátky to bylo výborné.

maiva maiva

9. 9. 2016 19:06

Moc hezky upravené, recept se mě líbí:-D:yes: Parádní fotka:-K

jan.alois jan.alois

9. 9. 2016 17:24

casino: souhlasím s vámi a proto nepíšu jenom bych vás opakoval a to je zbytečné. :yes:

medanek medanek

9. 9. 2016 15:37

Krásná :yes: :yes: :-)

zujali

9. 9. 2016 14:06

<3:yes:

zizala zizala

9. 9. 2016 08:43

Dolcevita maso nedusí, beru toto tvrzení zpět.

spagetka spagetka

9. 9. 2016 08:23

zizala: máš recht :yes::yes:

zizala zizala

9. 9. 2016 08:22

casino: I Sandtnerka píše, že je lepší maso podusit, když si nejsme jisti kvalitou, než předložit maso tvrdé .

zizala zizala

9. 9. 2016 08:19

casino: Nenapadlo mě hledat u Rakušanů, měla jsem za to, že jde o český recept, stejně jako španělský ptáček či ruská vejce. Minutku z u nás prodávané roštěné jsem zkusila několikrát, škoda peněz a úsilí, vždy vznikla podešev. Proto maso raději dusím. Maso dusí i Dolcevita, jejíž kuchařská autorita je neoddiskutovatelná, dokonce na cibulovém základě, pokud jsem dobře četla. Těch verzí na netu je moc a několik hodně mizerných, dokonce ani s verzemi, které jsou na Labužníku, nesouhlasím, nebo jen částečně.
Můj recept se liší právě tou křupavou cibulí navrchu, jak jste ráčil podotknout, které je zase typická pro tu roštěnou z Vídně :-p

spagetka spagetka

9. 9. 2016 08:14

casino: proč tragedie? Vždyť fakt každý má právo nazvat si recept jak chce, pokud vím, děje se to tak na všech vařících webech:-O:-O:-O Že to je někdy nesmysl je jiná věc.

casino casino

9. 9. 2016 07:58

zizala:
Koukám, že jste pozměnila název z "Vídeňských roštěnek" na "Roštěná na cibuli à la vídeňská":-D Tragédie TOP je v tom, že název receptu si může dát každý jak se mu zlíbí...:no:
No, odhlédneme-li od toho, že VÍDEŇSKÉ roštěnky jsou MINUTKA, (mám pokračovat, nebo stačí naznačit;-) tak v čem se, prosímsakra:-) váš rcp liší od tradičně dělaných klasických roštěnek, he?

zizala zizala

9. 9. 2016 06:09

casino: Moc nechápu, ale jsem přístupna poučení :-( Ostatně ve Vašem podání jsem nikde tu správnou vídeňskou roštěnou nenašla.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: videnska rostena rostěná pecene roštěná na cibuli rostena jako minutka pecena rostena vídeňská hovězí roštěná roštěnky na cibuli pečené roštěnky pečený roštěnec pečená roštěnka videnska pečeně top recepty roštěná vídeňská roštěná s rýží vídeňská roštěná minutka roštěná minutka rostena s hranolkama recepty vídenská roštenatop recept minutky s nizkeho rostence vídeňská roštěná recept videnska rostena jako minutka

Suroviny: roštěnec nízký, cibule, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo, máslo, cibule, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Roštěná na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0jN