Roštěná na cibuli
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávala jsem s opékanými, předem vařenými bramborami, (ale lze i s dušenou rýží) a salátem z polníčku s hořčicovou zálivkou (prošlehat lžičku dijonské hořčice, vinný ocet, olivový olej, pepř a sůl).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2016 10:25
Mam zato, ze je rozdiel medzi rostenkou a roastbeefom....minimalne v ponimani ceskej a slovenskej kuchyne. Tu bola jasne definovana rostenka, ktora minutkou prisne nie je ani nahodou ...... Ako vidim trolling sa preniesol uz aj na topky....a v tomto vidim zase tragediu ja.
11. 9. 2016 18:02
aknel1: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo
11. 9. 2016 14:51
Krása
10. 9. 2016 11:05
Recept mě inspiroval. Udělala jsem jídlo podle něj, jen jsem po zatažení nechala maso a cibulku podlité vývarem dusit v pomalém hrnci. A opečenými cibulovými kroužky a smaženými bramborovými dukátky to bylo výborné.
9. 9. 2016 19:06
Moc hezky upravené, recept se mě líbí Parádní fotka
9. 9. 2016 17:24
casino: souhlasím s vámi a proto nepíšu jenom bych vás opakoval a to je zbytečné.
9. 9. 2016 15:37
Krásná
9. 9. 2016 14:06
9. 9. 2016 08:43
Dolcevita maso nedusí, beru toto tvrzení zpět.
9. 9. 2016 08:23
zizala: máš recht
9. 9. 2016 08:22
casino: I Sandtnerka píše, že je lepší maso podusit, když si nejsme jisti kvalitou, než předložit maso tvrdé .
9. 9. 2016 08:19
casino: Nenapadlo mě hledat u Rakušanů, měla jsem za to, že jde o český recept, stejně jako španělský ptáček či ruská vejce. Minutku z u nás prodávané roštěné jsem zkusila několikrát, škoda peněz a úsilí, vždy vznikla podešev. Proto maso raději dusím. Maso dusí i Dolcevita, jejíž kuchařská autorita je neoddiskutovatelná, dokonce na cibulovém základě, pokud jsem dobře četla. Těch verzí na netu je moc a několik hodně mizerných, dokonce ani s verzemi, které jsou na Labužníku, nesouhlasím, nebo jen částečně.
Můj recept se liší právě tou křupavou cibulí navrchu, jak jste ráčil podotknout, které je zase typická pro tu roštěnou z Vídně
Můj recept se liší právě tou křupavou cibulí navrchu, jak jste ráčil podotknout, které je zase typická pro tu roštěnou z Vídně
9. 9. 2016 08:14
casino: proč tragedie? Vždyť fakt každý má právo nazvat si recept jak chce, pokud vím, děje se to tak na všech vařících webech Že to je někdy nesmysl je jiná věc.
9. 9. 2016 07:58
zizala:
Koukám, že jste pozměnila název z "Vídeňských roštěnek" na "Roštěná na cibuli à la vídeňská" Tragédie TOP je v tom, že název receptu si může dát každý jak se mu zlíbí...
No, odhlédneme-li od toho, že VÍDEŇSKÉ roštěnky jsou MINUTKA, (mám pokračovat, nebo stačí naznačit tak v čem se, prosímsakra váš rcp liší od tradičně dělaných klasických roštěnek, he?
Koukám, že jste pozměnila název z "Vídeňských roštěnek" na "Roštěná na cibuli à la vídeňská" Tragédie TOP je v tom, že název receptu si může dát každý jak se mu zlíbí...
No, odhlédneme-li od toho, že VÍDEŇSKÉ roštěnky jsou MINUTKA, (mám pokračovat, nebo stačí naznačit tak v čem se, prosímsakra váš rcp liší od tradičně dělaných klasických roštěnek, he?
9. 9. 2016 06:09
casino: Moc nechápu, ale jsem přístupna poučení Ostatně ve Vašem podání jsem nikde tu správnou vídeňskou roštěnou nenašla.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 6 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: videnska rostena rostěná pecene roštěná na cibuli rostena jako minutka pecena rostena vídeňská hovězí roštěná roštěnky na cibuli pečené roštěnky pečený roštěnec pečená roštěnka videnska pečeně top recepty roštěná vídeňská roštěná s rýží vídeňská roštěná minutka roštěná minutka rostena s hranolkama recepty vídenská roštenatop recept minutky s nizkeho rostence vídeňská roštěná recept videnska rostena jako minutka
Suroviny: roštěnec nízký, cibule, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo, máslo, cibule, mouka hladká, olej
Roštěná na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0jN
36 názorů