Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 273,24 g |
| Tuky | 245,36 g |
| Vláknina | 35,32 g |
| Cholesterol | 785 mg |
| Sodík | 10,84 g |
| Sůl | 25,50 g |
| Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)