Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 273,24 g |
| Tuky | 245,36 g |
| Vláknina | 35,32 g |
| Cholesterol | 785 mg |
| Sodík | 10,84 g |
| Sůl | 25,50 g |
| Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 31 minutami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 9 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 11 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 12 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 15 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 15 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 15 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 15 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 16 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)