Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,24 g |
Tuky | 245,36 g |
Vláknina | 35,32 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 10,84 g |
Sůl | 25,50 g |
Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)