Rybí řízky jako utopenci
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:07
Já mám nálev připravený kapra ve sklenících,ten cukr jsem přidala
28. 10. 2016 19:09
Koubkova: Nevypadl, nedávám ho, nevidím důvod
28. 10. 2016 18:54
Koubkova:
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe...
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe...
28. 10. 2016 18:07
Nějak autorce vypadl z nálevu cukr
23. 9. 2016 12:35
Také děláme
23. 9. 2016 11:30
No jo, no..., jedno je kolečko u trakaře, ale rybích pečenáčů není nikdy dost
23. 9. 2016 08:57
Vyzkouším, kapr je v lednici, tak ho obalíme a pak naložíme
Zítra jede rybář znovu lovit , tak si počkám, co chytne mudrlant , recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci
Zítra jede rybář znovu lovit , tak si počkám, co chytne mudrlant , recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci
23. 9. 2016 07:27
Neumím si to představit, takže mi nezbývá nic jiného, než to vyzkoušet. Kaprů mám teď pravidený přísun a rozhodně se mladým zavděčím
22. 9. 2016 19:29
hosta: Nádherná představa
22. 9. 2016 19:12
zizala: jo, přesně tak - a víš, co jich bylo, když tatík každoročně přinesl šest kaprů pro čtyřčlennou rodinu?
22. 9. 2016 19:05
hosta: My právě smažíme řízky z kaprů jen na Štědrý den, během roku jíme kapra na jiné způsoby. A právě ty řízky, které nedojíme, nakládám a jsou akorát na Silvestra uleželé
22. 9. 2016 19:01
zizala: to jo ty kosti je výhodaje to dobrota
22. 9. 2016 18:42
To vždy připravoval můj otec, vášnivý rybář, ze zbytku štědrovečerních kaprů, moc mi to chutnalo
22. 9. 2016 18:37
savlinka: Já jsem vždycky myslela, že pečenáče nejsou v trojobalu. To je jedno, dobré to je, odpadá pro někoho otravné obírání kostí, protože se v nálevu krásně rozleží a změknou
22. 9. 2016 18:32
Také je děláme jsou to vlastně pečenáčehttps://www.toprecepty.cz/recept/9164-kapri-pecena...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smažený kapr v kyselém nálevu rybí řízky naložené rybí řízky rízky z kapra utopenci z kapra kapří utopenci kapří řízky smažený kapr v nálevu rybí rizek kapří řízky v nalevu nalozeni kapra na kyselo rybi rizky naložené řízky z kapra v nálevu řízek z kapra utopenci z kapra recept rybí řízek v kyselém nálevu co se zbytky smaženého kapra pikantni řizek z kapra smazene rybi file jako utopenci řízky z kapra do octa
Suroviny: kapr, cibule, ocet, voda, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl,
Rybí řízky jako utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYyJ
15 názorů