Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 16,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV91
Moje poznámka
Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV91
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 18 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 26 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 38 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 43 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
dýně hokaido recepty,
recepty z dýně hokaido,
hokaido recepty,
zelí z dýně hokaido,
povidla z dýně hokaido,
zelí s dýně hokaido,
polévka z dýně hokaido,
dýně hokaido recept,
dýně hokaido-recepty,
recept dýně hokaido?,
zelí z dýně,
kachní prso marináda,
kachni prsa svestkovy,
zelí hokaido,
hokaido zeli,
dýně hokaido recept zelí,
dýňové zelí hokaido
Suroviny:
prsa kachní,
povidla švestková,
slivovice,
sůl,
pepř,
tymián,
dýně hokkaido,
česnek,
cibule
Komentáře (6)