Hermelín naložený v medvědím pestu

ivulinka Kuchařka:

Studená kuchyně 3 názory

513

Suroviny

4 sýry Hermelín nebo Camembert
pesto z medvědího česneku
směs oblíbeného koření ((Gril a šašlik,...)
4 cibule
10 stroužků česneku
5 bobkových listů
10 kuliček nového koření
celý pepř 4 barev
olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín nakrájíme na osminky, řezné rány obalíme ve směsi koření, strany s bílou plísní potřeme pestem z medvědího česneku.
    Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na tenké plátky.

  2. Dno sklenice vyskládáme částí cibule, položíme na ni několik plátků česneku, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Na tuto vrstvu položíme několik osminek Hermelínu.
    Celý postup takto několikrát opakujeme.
    Zaplněnou sklenici zalijeme olejem a dáme do lednice na několik dnů uležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hermelín naložený v medvědím pestu

  • mika59 mika59

    Hermelín kdykoliv..:yes::yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    spagetka: :-D:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Dělám podobně, jen dávám medvěda a olej s medvědem. A víš, co mi dělá největší problém? nechat ho uležet pár dní. Odvezla jsem pár skleniček mladejm, načež dcera mi druhý den volá, myslíš, že by uležený byl fakt lepší?:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recept naloženy hermelin na gril hermelin medvědí cesnek hermelin v pepri

Zapomněl/a jsem heslo