Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 373 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,13 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 984 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 75,92 g |
Postup přípravy
Polévku případně ještě dochutíme solí a nakonec přidáme pažitku. Krok 2: Šunku nakrájíme na jemno, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Navlhčenýma rukama tvoříme větší knedlíčky, které obalíme v mandlových lupíncích.
Ve vyšším kastrůlku nebo fritéze rozpálíme olej a mandlové knedlíčky usmažíme dozlatova.
Zveřejněno 26. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Moje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
šunkové knedlíčky do polévky
Suroviny:
celer,
mrkev,
brambory,
žampióny,
kapustičky,
sůl,
pepř,
pažitka,
šunka,
vejce,
pepř,
ořech muškátový,
strouhanka,
mouka hladká,
lupínky mandlové,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)