Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 053 kJ / 2 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,11 g |
| Tuky | 139,19 g |
| Vláknina | 108,54 g |
| Cholesterol | 968 mg |
| Sodík | 3,90 g |
| Sůl | 9,42 g |
| Sacharidy | 134,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Moje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 27 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 13 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 14 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 15 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 hodinami
Tématické fráze:
polevka z jelitového prejtu,
fazolový prejt,
fazolové prejty,
smaženice jelítkový prejt recept,
houbový prejt,
prejt s bramborem,
jelitkový prejt- pomazánka,
jelitove karbanátky,
pomazanka z prejtu,
jelítkový prejt z fazolí,
co se slaným červeným prejtem,
jelítkový prejt s fazolí,
domácí smaženice,
jelitová polévka,
jelitovy preit,
recept fazolový prejt
Suroviny:
jelitový prejt,
fazole červené,
cibule,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej olivový,
brambory,
máslo,
mléko
Komentáře (3)