Španělské ptáčky z mletého masa
Španělský ptáček je klasický recept z plátků hovězího masa, které jsou naplněné a zamotané. Pokud chcete připravit levnější variantu, zkuste připravit ptáčky z mletého masa. Vznikne skvělý pokrm téměř stejné chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 910 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,11 g |
Tuky | 143,19 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 3. 2013 19:29
me se to taky nepovedlo a rozpadly se, shit
23. 1. 2013 10:57
Moc dobré.Do masa jsem přidala hodně ledovou vodu a ptáčky drží bezvadně, ani jeden se mi nerozjel.Když jsem je dělala podruhé,tak jsem na másle osmahla pár, na plátky nakrájených žampionů a je to zase další výborná varianta
6. 10. 2012 20:06
machackova:Děkuji.
6. 10. 2012 09:59
Vynikající bašta i můj syn je miluje a přátelé je dělají taky dost často. Mňam
21. 8. 2012 18:20
Zítra zkusím, držte palce!
21. 4. 2012 21:41
padushka:Mám velkou radost.
21. 4. 2012 21:32
Patricie: Chutnalo je slabé slovo, byli naprosto vynikající, neměla jsem slov i když jsem ze 6 ptáčků měla jenom jeden, jelikož ostatní ,,schramstl" můj manžel
20. 4. 2012 22:25
padushka:Skóre bezvadné . Jsem ráda že chutnalo.
20. 4. 2012 18:15
Mám dobré skóre, rozjel se mi jenom 1 ptáček Musím velice moc pochválit tento recept, mooooooooooooooc chutnalo
26. 3. 2012 00:05
Kriss:Jsem ráda, že chutnalo. Někdy mají chuť se rozbalit.
25. 3. 2012 21:10
Páči sa mi to , takže cez víkend idem nato+1
25. 3. 2012 14:13
Tak ptáčky jsem dnes vařila rodině k obědu a byly naprosto vynikající! Škoda jen, že se mi 3 z 8 "rozjeli", přestože jsem je dost umačkávala, přidala jsem i vejce a obalila v hladké mouce. Ale co, výsledek byl super. Přestože jsem zvyklá jíst mleté maso pouze v kombinaci se špagetami (špagety po boloňsku), tak to byla krásná a příjemná změna.
25. 3. 2012 00:05
Milca1:Jsem mor ráda Milčo, že chutnaly.
24. 3. 2012 20:14
začínám se učit vařit, skusila jsem váš recept a je lehký a výborný byla jsem pochválená že je to dobré. dávám
24. 3. 2012 08:54
Kriss: Přečti si komentíky, je to skvělé, jde to, já tam mám taky vychytávky, neboj se toho, je to mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 3 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 22 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 5 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa spanelske ptacky ptáčci z mletého masa co z mletého masa mletá masa ptacek z mleteho masa ptacky recept mleté vepřové maso recepty ptacky spanelsky ptacek recept na spanelske ptacky španělské ptáčky recept co udělat z mletého masa ptáčci z hovězího masa španělský ptáček z hovězího masa španělský ptáček z mletého mlety spanelsky ptacek recept z mleteho masa vepřové ptáčky, udělat dobrou šťávu
Suroviny: maso mleté, voda, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, vejce, okurky sterilované, párky, cibule, hořčice, olej, cibule, mouka, hořčice
Španělské ptáčky z mletého masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY0N
142 názorů