Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 182 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 22,57 g |
Vláknina | 8,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Skopovou kýtu nakrájíme na kostky. Smícháme olej - jednu lžíci, sůl,kurkumu, curry, nové koření a chilli. Vzniklou pastu smícháme s masem a necháme přes noc odležet.
Krok 2: Na rozpálenou hlubokou pánev dáme 1 lžíci oleje a osmažíme odležené maso, až se skoro přichytne. Musí být pěkně zatáhnuté a opečené.
Krok 3: Maso vytáhneme a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na tenké plátky nakrájenou mrkev. Přidáme maso, vše podlijeme vodou a přidáme bobkový list.
Krok 4: Vše pomalu dusíme, než je maso měkké. Pomalou přípravou vznikne krásně hustá šťáva.
Krok 5: Ve finále přidáme sterilované fazole. Vše smícháme, dochutíme solí a podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 20. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vvx
Moje poznámka
Skopové na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vvx
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 33 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 31 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 2 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 4 hodinami
Květákové placičky
Linova před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
skopové,
jehněčí na na divoko,
skopové plátky,
skopové recept,
skopové kostky,
recept skopove,
skopove s ryzi,
recepty na skopové,
skopove recepty,
nejlepší skopove,
recept na skopové,
skopové nejlepší recept,
skopová kýta na divoko,
top recepty na skopové,
skopové kosky s rýží,
jehněčí na divoko,
skopový s rýží,
recepty ze skopovych drobu,
nejlepší recept na skopové maso,
skopová kýta na divoko
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
česnek,
olej,
curry,
kurkuma,
koření nové koření mleté,
bobkový list,
sůl,
chilli,
fazole sterilované,
mrkev
Komentáře (3)
No, maso KRÁJENÉ NA KOSTKY a tepelně upravované déle než "na minutku" stejně šťávu pustí, že