Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 0,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme dressing. Smícháme majonézu s medem, solí, pepřem, citronovou šťávou a hořčicí.
Krok 2: Bagetku rozřízneme, pomažeme dressingem, poklademe rukolou, lososem, cibulí na kolečka a opět dressingem potřeným na horní bagetce.
Krok 3: Přiklopíme a můžeme servírovat. Nejlepší je, když použijete bagetku na dopékání a máte ji krásně křupavou.
Zveřejněno 18. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr pohoštění s lososem v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzR5
Moje poznámka
Fofr pohoštění s lososem v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzR5
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 18 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 25 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 13 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
top recepty slané pohoštění,
recepr na bagetu,
bagetky s lososem,
bagetky s lososa,
recepr pomazánka s lososem ve vlastní šťávě
Suroviny:
losos,
rukola,
cibule červená,
majonéza,
med,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská
Komentáře (1)