Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 630 kJ / 2 780 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 198,28 g | 
| Tuky | 215,12 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 663 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 7,11 g | 
| Sacharidy | 11,70 g | 
Postup přípravy
Do masa uděláme ostrým nožem otvory, do kterých dáme na delší špalíčky nakrájenou slaninu. Krok 3: Maso osolíme, opepříme a pro lepší držení tvaru maso utáhneme provázkem.
V pánvi na rozehřátém oleji restujeme do sklovita drobně nakrájenou cibuli. Na ni dáme prudce ze všech stran zatáhnout připravené maso a poté ho i s výpečkem přendáme do pomalého hrnce na hříbkovou směs. Krok 4: Hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II.stupeň a vaříme 4 hodiny. Krok 5: Měkké maso z hrnce vytáhneme a uchováme v teple. K hříbkové šťávě přilijeme cca 3/4 kelímku smetany a ponorným mixérem rozmixujeme. Podle toho, jak chceme mít omáčku hustou, můžeme dát smetanu celou. Krok 6: Omáčku podle potřeby dochutíme, prohřejeme, maso zbavené provázku naporcujeme a podáváme s rýží.
Vhodný je i houskový knedlík.
Zveřejněno 26. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
Moje poznámka
					
				
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 54 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kančí maso v pomalém hrnci, 
						
						
							divočák v pomalém hrnci, 
						
						
							kančí guláš v pomalém hrnci, 
						
						
							kančí v pomalém hrnci s hříbkovou omáčka, 
						
						
							kančí koleno v pomalém hrnci, 
						
						
							hřibkový guláš v v pomalém hrnci, 
						
						
							pomaly hrnec divocak recept, 
						
						
							recepty divočák v pomalém hrnci, 
						
						
							kanci cina, 
						
						
							cina z kance, 
						
						
							kančí s hříbkovou omáčkou, 
						
						
							divočák v v pomalém hrnci, 
						
						
							pomalý hrnec divočák, 
						
						
							kanci v pomalem hrnci s hribkovou omackou, 
						
						
							kančí játra v pomalém hrnci, 
						
						
							kanec v pomalém v hrnci, 
						
						
							kameninový pomalý hrnec, 
						
						
							kančí na smetaně v pomalém hrnci, 
						
						
							kanci gulas pomaly.hrnec, 
						
						
							recept kanci koleno
						
					
						Suroviny:
						
							maso kančí, 
						
						
							slanina, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (9)