Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,85 g |
| Tuky | 10,75 g |
| Vláknina | 29,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 405,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Moje poznámka
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 5 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 45 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
babiččin bramborový chléb,
bramborový chleba z domácí pekárny,
babiccin chleb s bramborou,
bramborový bochník chleba,
babiččin bramborák,
pekarnomanie nejlepsi domaci chleba,
rozkvas v teple,
babiccin bramborovy chleba
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
brambory,
kmín celý,
sůl,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (6)
magdalenka: brambory drží chleba délé vláčným, i za to je mám ráda. Zároveň jsou to ale potvory zákeřné, protože kynoucí těsto řídne a musím s tím počítat už tehdy, když zadělávám. Něco za něco