Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,85 g | 
| Tuky | 10,75 g | 
| Vláknina | 29,03 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,43 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 405,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Moje poznámka
					 
				
Babiččin bramborový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEl2
Nejnovější recepty
	
			 
	
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
	
			 
	
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
	
			 
	
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
	
			 
	
	
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
	
			 
	
	
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
	
			 
	
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
	
			 
	
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
	
			 
	
	
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
	
			 
	
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							babiččin bramborový chléb, 
						
						
							bramborový chleba z domácí pekárny, 
						
						
							babiccin chleb s bramborou, 
						
						
							bramborový bochník chleba, 
						
						
							babiččin bramborák, 
						
						
							pekarnomanie nejlepsi domaci chleba, 
						
						
							rozkvas v teple, 
						
						
							babiccin bramborovy chleba
						
					
						Suroviny:
						
							kvas žitný, 
						
						
							voda, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							voda, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka chlebová pšeničná
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
	 
 
 
 
Komentáře (6)
magdalenka: brambory drží chleba délé vláčným, i za to je mám ráda. Zároveň jsou to ale potvory zákeřné, protože kynoucí těsto řídne a musím s tím počítat už tehdy, když zadělávám. Něco za něco