Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 906 kJ / 1 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,04 g |
| Tuky | 9,49 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 371,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 8 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 9 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 2 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 4 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 5 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 6 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 8 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 8 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 9 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 9 hodinami
Tématické fráze:
domaci chleb z omladkem,
domácí chléb s omládkem,
pšenično žitný chléb recept,
recept na psenicno žitný chléb,
domácí chléb s s omládkem,
recepty na psenicno zitny chleba,
omladek do chleba,
nejlepsi recept na chleba s omladkem,
psenicno zitny chleba padesat na padesat
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
pivo světlé,
mouka chlebová pšeničná,
otruby,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (11)
Cathleen, ty máš hlavnú zásluhu na tom, že som si vypestovala lásku k pečeniu chleba. Cez tvoje "povídání" a tvoje skvelé recepty.
Pridávam foto, aj po nakrojení, ešte je teplý, zle sa krájal...ale nedalo sa vydržať...skvelá chuť! Nemám ošatku, kysol len v oválnej mise, tak preto ten povrch. Po upečení som potrela ešte vodou a počúvala to tiché praskanie....nádhera.
Vďaka za skvelý recept!