Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,95 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí plátky s hráškem a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEq0
Moje poznámka
Krůtí plátky s hráškem a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEq0
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 4 minutami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 6 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 14 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 15 minutami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 42 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 14 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 16 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 16 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 17 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci platek s hraskem,
kruti na porku a hrasku,
přírodní krůtí plátek s rýží recept,
krůtí plátek přírodní s s hráškem,
krůtí plátek s rýží,
kruti maso s kukurici, hraskem a mrkve,
kruti kousky s kukurici,
krůtí maso s mrkví,kukuřicí a hráškem,
recept na kureci platek s mrkví, hráškem a kukurici,
krůtí plátek s kukuřicí,
krůtí plátek s rýží a kukuřicí,
kuřecí plátky s hráškem
Suroviny:
maso krůtí,
pórek,
hrášek sterilovaný,
kukuřice,
olej olivový,
sůl
Komentáře (1)