Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 842 kJ / 1 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,67 g |
Tuky | 20,26 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 182,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGx4
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGx4
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bratislavská buchta
Wikki před 39 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 1 hodinou
Celestýnské nudle
Kajkajak před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 4 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 5 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
noky ke gulasi,
špekačkový gulaš,
noky recept,
bramborovy gulas s noky,
guláš s noky,
noky do gulase,
gnocchi recept,
recepty na guláše a s noky,
noky do guláš,
špekáčkový guláš recept,
bramborový guláš s s noky,
spekackovy guláš bez brambor,
n9ky ke guladi,
gnocchi recepty,
recepty z gnočchi,
noky ke guláš recept,
recept na noky,
noky s guláš recept,
recept noky ke guláši,
guláš s kurkuma
Suroviny:
brambory,
špekáček,
sádlo,
paprika sušená uzená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř,
česnek,
paprika čerstvá žlutá,
rajče,
voda,
cibule,
vejce,
mléko,
krupička,
sůl,
kurkuma
Komentáře (3)