Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 284 kJ / 2 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,20 g |
Tuky | 12,38 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 439,40 g |
Postup přípravy
Vykynuté těsto vyndáme z mísy na pomoučený vál, lehce ho propracujeme, sformujeme bochník a vložíme ho do pomoučené ošatky kynout. Krok 2: Přibližně po hodině je bochník v ošatce vykynutý. S oporou ruky ho opatrně vykulíme na plech s pečící fólií, rukou z něj ometeme mouku, postříkáme ho vodou z rozprašovače, nařízneme a vložíme upéct do vyhřáté trouby (200-210 °C/45-50 minut).
Zveřejněno 3. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovací pšenično-žitný chléb s otrubami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoPz
Moje poznámka
Grilovací pšenično-žitný chléb s otrubami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoPz
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 16 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
grilovací chléb,
pšenično žitný chléb recept,
grilovací chleba,
žitný chléb,
chléb s otrubami,
grilivaci psenicno zitny chleba
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
mouka chlebová pšeničná,
otruby pšeničné,
voda,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (3)