Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 775 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,40 g |
Tuky | 52,35 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8G6
Moje poznámka
Treska zapečená se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8G6
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 4 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 17 minutami
Segedínský guláš
Pavluska75 před 46 minutami
Řecká musaka
Olina3 před 4 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 4 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 5 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 14 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 15 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 16 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 16 hodinami
Tématické fráze:
treska se špenátem,
zapečená treska se špenátem,
treska zapecena se spenatem,
zapecena treska,
treska špenát,
zapečená ryba se špenátem,
treska recept,
zapečené filety z tresky,
zapecene filety se spenatem,
filet se špenátem,
treska ze špenátem,
zapečené maso se špenátem,
treska recepty,
recept treska se spenatem,
treska špenát recept,
treska zapečená s s nivou,
treska na spenatu,
treska a špenát,
treska s vejci,
zapečená fileta se špenátem
Suroviny:
treska,
špenát mražený,
vejce,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
olej
Komentáře (2)